This Event Posting will constantly be updated with our most current events. If you are interested in any events below, log into your Staff Profile and go to the Job Application section to submit which jobs and shifts you are available and interested in.

To receive email notifications of events, make sure your Staff Profile is updated and complete, including selecting which markets you are available to work in. All talents must have a Staff Profile to be booked for any events.

And remember-- Staff Profiles without resumes will NOT be considered for bookings. There are no exceptions to this policy.

Two Dots Productions is an Equal Opportunity Employer.
Beyond The Streets (July 7 - August 26)
Los Angeles, CA
Additional Info:
Two Dots is booking BAs for Beyond The Streets, the premier exhibition of graffiti, street art and beyond. Staff will be responsible for various duties, including registration, assisting in the retail gift shop and roaming the exhibition space.

*Location: Los Angeles, CA

*Dates: July 7 - August 26 (closed Monday through Thursday)
• July 7 – 8
• July 13 – 15
• July 20 – 22
• July 27 – 29
• August 3 – 5
• August 10 – 12
• August 17 – 19
• August 24 – 26
• NOTE: Open Friday – Sunday only
car2go @ Chicago Festivals
Chicago, IL
Additional Info:
Two Dots is booking Brand Ambassadors to assist with the Chicago launch program of car2go, a free-float car sharing service. We are looking for high energy, engaging, friendly staff to assist our client at each of these fun events. Responsibilities will include light load-in/load-out and set-up/breakdown, welcoming guests into the footprint, delivering key car2go messaging, distributing branded swag, and operating a photo op.

*Location: Various festivals in Chicago

*Date/Shift/Event:
**Strong preference for staff who are available for most of the dates**
-713: 1-hour mandatory phone training; tentatively scheduled for 12pm-1pm
-7/14: 11am-7pm (8.0 hours) - CS&S Volleywood Beach Party & Tournament
-7/15: 10am-11pm (13.0 hours) - Roscoe Village Burger Fest
-7/20: 11am-10:30am (11.5 hours) - Pitchfork Music Festival
-7/21: 11am-10:30am (11.5 hours) - Pitchfork Music Festival
-7/22: 11am-11am (11.0 hours) - Pitchfork Music Festival
-7/25: 7am-5pm (10.0 hours) - Pioneer Court
-7/27: 4pm-11pm (7.0 hours) - Wicker Park Fest
-7/28: 11pm-11pm (12.0 hours) - Wicker Park Fest
-7/29: 11pm-11pm (12.0 hours) - Wicker Park Fest
-8/7: 4pm-9pm (5.0 hours) - Millennium Park
-8/11: 10am-11pm (13.0 hours) - NorthHalstead Market Days
-8/12: 10am-11pm (13.0 hours) - NorthHalstead Market Days
-8/16: 8am-4pm (8.0 hours) - Daley Plaza Farmers Market
-8/17: 11am-12am midnight (13.0 hours) - Little Italy Fest
-8/18: 11am-12am midnight (13.0 hours) - Little Italy Fest
-8/19: 11am-12am midnight (13.0 hours) - Little Italy Fest
AAA @ Foxwood's 301 NASCAR
Loudon, NH
Additional Info:
Two Dots Productions is booking Brand Ambassadors for AAA for the Foxwood's 301 NASCAR at the New Hampshire Motor Speedway in Loudon, NH. We are looking for great staff that are out-going, physically fit and with some general knowledge or interest in cars and racing. You must be able to maintain your energy throughout the day and enthusiastically deliver our client’s key brand messaging and help execute various on-site activations, including registering guests, distributing prizes and lead generation.

We are also looking for Production Assistants to help the Tour Manager set up and break down the activation. Prior experience as a PA is essential, and some technical knowledge of tools and handy work is required, since this is not a standard footprint set up. Must be physically fit to help lift and move event materials.

*Location: New Hampshire Motor Speedway (Loudon, NH)

*Event Dates / Times:
Brand Ambassadors
- 7/20: 9:00am - 5:00pm (8.0 hours)
- 7/21: 8:00am - 4:00pm (8.0 hours)
- 7/22: 8:00am - 2:00pm (6.0 hours)

Production Assistants
- 7/22: 2:00pm - 6:00pm (4.0 hours)
- 7/23: 10:00am - 2:00pm (4.0 hours)
2018 San Diego Comic Con
San Diego, CA
Additional Info:
Two Dots Productions is booking for Brand Ambassadors for a major cable network’s large activation at the 2018 Comic Con in San Diego, CA. Responsibilities will include spreading brand messaging/awareness various shows, managing the checking in/out of tech equipment, runners and greeters. We are looking for enthusiastic, engaging, tech savvy staff to help out with this exciting multi-faceted activation.

*Location: San Diego, CA

*Event Dates / Times:
- 7/20: 9:00am - 7:00pm (10.0 hours)
- 7/21: 9:00am - 7:00pm (10.0 hours)
- 7/22: 9:00am - 3:00pm (6.0 hours)
House of Soccer ICC (Miami)
Miami, FL
Additional Info:
Two Dots is booking Brand Ambassadors for an activation for House of Soccer and International Champions Cup (ICC). Staff will be part of a street team as well as assist with the activation at Mana Wynwood Convention Center. We are looking for athletic and energetic staff for this event. Interest and knowledge of soccer is a plus!

*Dates/Shifts/Locations:
-7/21: 4:00pm - 8:00pm (4.0 hours) - street team activation in Miami
-7/22: 4:00pm - 8:00pm (4.0 hours) - street team activation in Miami
-7/23: 4:00pm - 8:00pm (4.0 hours) - street team activation in Miami
-7/24: 4:00pm - 8:00pm (4.0 hours) - street team activation in Miami
-7/25: 4:00pm - 8:00pm (4.0 hours) - street team activation in Miami
-7/26: 4:00pm - 8:00pm (4.0 hours) - street team activation in Miami
-7/27: 12:00pm - 9:00pm (9.0 hours) - House of Soccer Miami event activation @ Mana Wynwood Convention Center (Miami, FL)
AFI @ Packers Experience
Green Bay, WI
Additional Info:
Two Dots is booking Brand Ambassadors for American Family Insurance (AFI) activations at the Packers Experience at Lambeau Field. Staff will be responsible for distributing premiums, assisting with a digital face paint activity and touchdown dance area, as well as other interactive spaces within the activation. We are looking for outgoing, tech savvy staff who are enthusiastic and knowledgeable about Packers football.

*Location: Lambeau Field (Green Bay, WI)

*Dates/Shifts:
**Preference will be given to those who are available for all/most dates**
-7/25: 10:00am - 7:30pm (9.5 hours)
-7/26: 8:00am - 6:00pm (10.0 hours)
-7/27: 8:00am - 8:00pm (12.0 hours)
-7/28: 8:00am - 8:00pm (12.0 hours)
-7/29: 8:00am - 6:00pm (10.0 hours)
Manchester City @ ICC Tour (Miami)
Miami, FL
Additional Info:
Two Dots is booking Brand Ambassadors for a soccer activation working with Manchester City FC to promote the International Champions Cup. Staff will be responsible for line management, promoting the event outside footprint, taking photos, distributing premiums, talking about the brand and promoting its successes and fandom. Interest and general knowledge of soccer is preferred!

*Location: Hard Rock Stadium (Miami, FL)

*Date/Shift: 7/28: 2:30pm - 6:30pm (4.0 hours)
Realize Retirement Tour (Northeast)
Various in NY/ME/MA/CT
Additional Info:
Two Dots Productions is booking for energetic Brand Ambassadors to assist with various tour stops in the Northeast. We are looking for active, outgoing, and well-spoken Brand Ambassadors to help set up and manage an Escape Room tour vehicle based around a retirement theme. Staff will assist to load consumers in and out of the vehicle, as well as take group photos as they exit.

*Date/Shift/Location:
-7/30: shift TBD but tentatively 9am-3pm (Rochester, NY)
-7/31: shift TBD but tentatively 9am-3pm (Rochester, NY)
-8/1: shift TBD but tentatively 9am-3pm (Rochester, NY)
-8/6: shift TBD but tentatively 9am-3pm (Portland, ME)
-8/7: shift TBD but tentatively 9am-3pm (Arlington, MA)
-8/8: shift TBD but tentatively 9am-3pm (Danbury, CT)
HSBC @ WGC Bridgetsone
Akron, OH
Additional Info:
Two Dots is booking female BAs for HSBC at WGC Bridgestone PGA stop in Akron, OH. BAs will be handing out gift items to guests with vouchers, preparing the gift items (pumping up the blow-up golf balls). Staff should be very personable and energetic as they will be interacting with kids.

*Location: Firestone Country Club (Akron, OH)

*Dates/Shifts:
**Preference will be given to those who are available for all/most dates**
- Monday 7/30: 30-minute mandatory training call
- Tuesday 7/31: 12:00pm – 4:00pm (4.0 hours)
- Wednesday 8/1: 7:00am – 4:00pm (9.0 hours)
- Saturday 8/4: 6:30am – 4:00pm (9.5 hours)
- Sunday 8/5: 6:30am – 1:00pm (6.5 hours)
Floor & Decor Grand Opening (Port St Lucie, FL)
Port St Lucie, FL
Additional Info:
Two Dots is booking Brand Ambassadors for the Floor & Decor grand opening in Port St Lucie, FL. We are looking hard-working and outgoing event staff to assist with set up, tear down, and running the grand opening activation event. BAs will help to install the activation elements, which may include a 30x30 pop up tent, jenga, connect four, tables, as well as run the activation, interact with guests, encourage to play games/participate in activations, and load out after the event.
Staff must be prepared to do some manual labor and to help out wherever needed throughout the day.

*Location: Port St Lucie, FL

*Dates/Shifts: Saturday 8/4: 6:30am-4:00pm (9.5 hours)
2018 US Open Tennis
Flushing Meadows, NY
Additional Info:
A New York summer (or a Two Dots summer) is never complete without the US Open Tennis! If you enjoy talking to people, love tennis, have experience working events/promotions, and simply know what it takes to provide excellent, friendly customer service, then we may have the perfect job for you.

Two Dots Productions is currently looking for top-notch, hard-working, enthusiastic Brand Ambassadors and Suite Staff to fill numerous positions for various sponsors at the National Tennis Center in Flushing Meadows. While general knowledge of tennis is not required, it will be a big plus. Most importantly, we are looking for individuals who genuinely enjoy interacting with people, can communicate key messaging and can maintain high levels of energy and enthusiasm over the course of the 2 week event. Most of our programs will be outdoors so you must be able to work long hours on your feet (and sometimes in the summer heat).

If you are an out-of-market applicant, you must provide us with specific details on your accommodations and travel plans prior to being scheduled for an interview. Please note that we will not be reimbursing any transportation or travel expenses.

- Event Dates: August 27 – September 9, 2018

- Training Date(s): Each program will have a dedicated training session that will held at the National Tennis Center sometime between August 21 – 24; you will be provided additional details on exact dates/times

- Shift Times: Will vary by assignments and sponsor; please note that the shift times on the online application may not be the exact shift times

- Event Talent Assignments: customer service, greeters, premium distribution, production assistants, suite/hospitality attendants, product demonstrations; light manual labor is required for most assignments